Tilmeld nyhedsbrev
Workshop

Nemme hjemmesyltede jule- & værtindegaver

Kom med mig i syltekøkkenet, og lær at lave to af julens uundværlige, hjemmesyltede favoritter.

Kom med Syltedronningen i køkkenet, og lær, hvordan du sylter den perfekte rødkål til julemiddagen og årets julemarmelade til juledagene.

Der sker i min online workshop, som er til dig, der vil gøre julen ekstra hjertevarm i år.

📅 5., 11. og 12 december (vælg den dato, der passer dig bedst
⏰ Klokken 20-21
💰0,- (tilmeldingen er gratis, når du samtidig tilmelder dig mit nyhedsbrev)

Ja tak, jeg skal med🎄

Lær hvordan du sylter to af julens mest eftertragtede retter på under 60 minutter.

Hvad hvis du sprang forbrugsfesten og de kilometerlange køer i butikkerne over, og gav hjemmesyltede julegaver, som var propfyldt med kærlighed og varme?

Eller gav dine nærmeste den største gave af dem alle - din tid - brugt på at skabe de lækreste hjemmesyltede retter til julebordet?

Når du først har lært at sylte, bliver det dit åndehul i en hektisk hverdag, hvor sanselighed, nærvær, kærlighed og naturen kommer med ind i køkkenet.

Det bliver de øjeblikke hvor roen sænker sig, duftene spreder sig, og du frembringer noget med dine hænder, som du stolt kan dele med dine nære.

Syltning er nemt - nemmere end du tror.

Og det kan blive til årets mest populære julegaver i hele familien.

Jeg glæder mig til at se dig.

Ja tak, jeg skal med🎄

På bare 60 minutter får du:

✅ Opskriften på en rødkål, der får dine gæster til at dåne (og som desværre nok også betyder, at du aldrig slipper for at være “den der har rødkål med” igen)

✅ Svaret på, hvad du trygt kan twiste i opskriften for at gøre den til helt din egen (og hvad du helst ikke skal pille ved)

✅ Svar på simple, men vigtige, spørgsmål om smag og lækkerhed (bla. hvordan skal det smage?)

✅ Min 2024 opskrift på julemarmelade (you don’t want to miss this!)

✅ Flere ideer til din egen syltning så du, i ræ’tig god tid, kan prioritere hvad du vil sylte til jul i år.

✅ Én vigtig pointe omkring rødkål, som gør dit liv nemmere.

✅ En my mere juleglæde fordi det går op for dig, at du kan nå at få noget hjemmelavet til julebordet.

Ja tak, tilmeld mig🫙

… selvfølgelig forklaret trin-for-trin, så du trygt kan melde til, selvom du aldrig har syltet så meget som et glas agurker 🥒 før.

Men pas på! Efter denne workshop bliver det umuligt at gå tilbage til Beauvais rødkål.

Ja tak, reserver min plads 🙏

Mød Syltedronningen Helena,
din underviser

Helena Grayston er måske bedst kendt som Syltedronningen. Hun er ekspert i syltning og forfatter til to bøger, som er udgivet på forlaget Koustrup & Co.

  • Syltedronningen - moderne syltning til alle
    måltider (2017)
  • Syltedronningens Forråd (2020)

Siden 2014 har hun undervist flere tusinde kursister, festival deltagere, skoleelever, voksne og medarbejdere i syltning og i 10 år har Helenas hjerte banket for syltning.

Du har sikkert stødt på Helena som ..

  • Fast kok i TV2 Go’ Morgen Danmark
  • Workshop værtinde for Copenhagen Cooking, FOOD festival, Madens Folkemøde, Haveselskabet, Sakskøbing Frugtfestival m.fl.
  • Deltager i Smagen af Danmark DR TV
  • Gæstekok i TV2 Lorry
  • Klummeskribent (sylteklumme) i Sjællandske Medier fra 2016-2019
  • Gæstekok i TV2 Frihuset i 2014

Glæd dig! På bare 60 minutter lærer du de to opskrifter

.. og de kommer helt ind under huden, og senere hen, kommer de til at stå i din families kogebog i årevis.

Tilmeld dig nu 🎉