Kom med mig i syltekøkkenet, og lær at lave to af julens uundværlige, hjemmesyltede favoritter.
Kom med Syltedronningen i køkkenet, og lær, hvordan du sylter den perfekte rødkål til julemiddagen og årets julemarmelade til juledagene.
Der sker i min online workshop, som er til dig, der vil gøre julen ekstra hjertevarm i år.
📅 5., 11. og 12 december (vælg den dato, der passer dig bedst
⏰ Klokken 20-21
💰0,- (tilmeldingen er gratis, når du samtidig tilmelder dig mit nyhedsbrev)
Hvad hvis du sprang forbrugsfesten og de kilometerlange køer i butikkerne over, og gav hjemmesyltede julegaver, som var propfyldt med kærlighed og varme?
Eller gav dine nærmeste den største gave af dem alle - din tid - brugt på at skabe de lækreste hjemmesyltede retter til julebordet?
Når du først har lært at sylte, bliver det dit åndehul i en hektisk hverdag, hvor sanselighed, nærvær, kærlighed og naturen kommer med ind i køkkenet.
Det bliver de øjeblikke hvor roen sænker sig, duftene spreder sig, og du frembringer noget med dine hænder, som du stolt kan dele med dine nære.
Syltning er nemt - nemmere end du tror.
Og det kan blive til årets mest populære julegaver i hele familien.
Jeg glæder mig til at se dig.
✅ Opskriften på en rødkål, der får dine gæster til at dåne (og som desværre nok også betyder, at du aldrig slipper for at være “den der har rødkål med” igen)
✅ Svaret på, hvad du trygt kan twiste i opskriften for at gøre den til helt din egen (og hvad du helst ikke skal pille ved)
✅ Svar på simple, men vigtige, spørgsmål om smag og lækkerhed (bla. hvordan skal det smage?)
✅ Min 2024 opskrift på julemarmelade (you don’t want to miss this!)
✅ Flere ideer til din egen syltning så du, i ræ’tig god tid, kan prioritere hvad du vil sylte til jul i år.
✅ Én vigtig pointe omkring rødkål, som gør dit liv nemmere.
✅ En my mere juleglæde fordi det går op for dig, at du kan nå at få noget hjemmelavet til julebordet.
Men pas på! Efter denne workshop bliver det umuligt at gå tilbage til Beauvais rødkål.
Helena Grayston er måske bedst kendt som Syltedronningen. Hun er ekspert i syltning og forfatter til to bøger, som er udgivet på forlaget Koustrup & Co.
Siden 2014 har hun undervist flere tusinde kursister, festival deltagere, skoleelever, voksne og medarbejdere i syltning og i 10 år har Helenas hjerte banket for syltning.
Du har sikkert stødt på Helena som ..
.. og de kommer helt ind under huden, og senere hen, kommer de til at stå i din families kogebog i årevis.