Tilmeld nyhedsbrev
Videokursus

Lær, hvordan du sylter frugt, grønt og saft hele året

- med så gode opskrifter, at du aldrig køber færdiglavet igen.

Syltekursus for begyndere, let øvede og dig, der har oplært dig selv i køkkenet.

Få øjeblikkelig adgang til alt, du skal bruge, for at lykkes med syltning i verdensklasse - selvfølgelig pakket ind i nemme-at-følge videolektioner fra mit køkken.

Ja tak, lær mig at sylte!

Bliv oplært i syltekunstens håndværk, i dit eget køkken (og eget tempo) af Syltedronningen

Alle fire sæsoner byder på de mest fantastiske råvarer, som du kan forlænge gennem syltningen.

Til jul 🎄kan du åbne et glas jordbærsyltetøj 🍓

der dufter af solskin ☀️ og sommer.

Til sommer kan du sætte et glas af vinterens bidende lækre rødkål på grillbordet.

Og hele året kan du være den, der altid medbringer de mest betænksomme, varme og lækre små glas og gaver 🎁 til nære og kære.

Syltning er ikke kun små sanselige åndehuller i en verden,

der bevæger sig alt for hurtigt.

Det er også

- med til at mindske dit madspild (og kvitteringer fra supermarkedet)

- et nostalgisk håndværk, du kan dele med dine nære

- urimeligt lækre opskrifter, der kan forstørre oplevelsen af alle dine måltider.

Med mit spritnye syltekursus lærer du de færdigheder, der gør dig i stand til

at sylte og hengemme

alt, der kan gro (næsten alt).

Du lærer både, hvordan du sylter med - og uden - opskrift,

så du kan udvikle dine helt egne favoritter 💪

Syltekurset guider dig hele vejen fra råvare til færdigt glas,

uden dyre og tidskrævende omveje.

Alt dette får du mulighed for med syltekurset:

  • Forlænge sæsonens råvarer gennem syltning
  • Reducere madspild og spare penge i supermarkedet
  • Bliv den, der altid bringer unikke og personlige gaver
  • Lær et nostalgisk håndværk, der kan deles med dine nære
  • Lav hjemmelavet syltetøj og tilbehør, der kan nydes året rundt
  • Få opskrifter, der forbedrer dine måltider med urimeligt lækre smage
  • Lær at sylte både med og uden opskrift for at udvikle dine egne favoritter

Du har ikke kun brug for en kogebog. Eller en Youtube-opskrift! Du har brug for sidemandsoplæring fra en, der har syltet de sidste 37 år.

Mit syltekursus, er kogt ned til det essentielle på baggrund af mere end 10 års professionel syltning, og 37 års amatør- syltning.

Når du investerer i Syltekurset, får du øjeblikkelig adgang til knivskarpe læringsvideoer, opskrifter og trin-for-trin-guides, der hjælper dig i mål uden omveje, ærgrelser, gætterier, og spildt arbejde.

Ja tak, lær mig at sylte!

Kom med og tag et kig ind i kulissen - på under 5 minutter får du helt styr på, hvad kurset kan gøre for dig.

Og har du ikke 5 minutter - så får du 2 sekunders “vindueskigget” her:

Syltekurset er som skræddersyet til dig, hvis du:

✅ Tænker på (og har tænkt på det lææænge) at komme i gang med at sylte, men ikke rigtig får gjort det.

✅ Ikke orker 1000 google sylte opskrift søgninger, som du glemmer, eller sletter, fordi de efterlader dig med flere spørgsmål end svar.  

✅ Er træt af at starte forfra med din syltning hver gang, fordi du kan følge en opskrift, men mangler de grundlæggende færdigheder

✅ Vil øge din succesrate med syltning, så det du sylter, kommer til at smage af mere - hver gang!

✅ Er usikker på, hvordan du sikrer holdbarheden af det du sylter

✅ Har så mange spørgsmål, at det forhindrer dig i at komme i gang med at sylte eller have lyst til det igen.

✅ Synes, at syltning virker spændende og relevant, men overvældende og tidskrævende

✅ Vil være med til at reducere madspild i dit eget køkken.

Ja tak, lær mig at sylte!

Modul #1:

Sådan kommer du flyvende fra start med syltning!

Kort og præcis introduktion til syltning, så det er nemt at forstå det vigtigste.

Du kommer til at lære:

✅ Hvordan du steriliserer dine glas, så du aldrig skal bekymre dig, om det er godt nok.

✅ Hvordan du udvælger glas og låg, så du øger holdbarheden.

✅ Alle de fordele, der er ved syltning og, hvad du kan bruge syltning til.

✅ Hvad du skal gøre for at sikre god holdbarhed og hygiejne, når du sylter.

✅ Hvad du skal bruge af udstyr, så du ikke investerer i en bondegård inden du går i gang.

✅ Den helt uundværlige metode til at maksimere holdbarheden.

Ja tak, lær mig at sylte!

Modul #2:

Kunsten at sylte frugt til syltetøj og marmelader (pas på - du får aldrig lyst til at købe en færdiglavet syltetøj igen)

Der er jordbær syltetøj i vente og jeg udfordrer dig: hvis du tror, du ikke kan lide syltetøj eller marmelade, så prøv at sylte dig eget.

Du lærer:

✅ Hvad der skal til for at få den helt rigtige konsistens på syltetøj (og hvorfor det nogle gange bliver noget tyndt sjask eller som beton).

✅ Hvordan du sikrer en frisk og spændende smag med masser af frugt og et minimum af sukker.

✅ Hvorfor frugtindholdet er vigtigt og hvad det betyder for kvaliteten.

✅ Forskellen på syltetøj og marmelade

✅ Hvad det vil sige, at syltning er sanseligt og godt for ro og fordybelse.

✅ Hvorfor syltning er lige dele kunst og håndværk (og hvad du så lige skal bruge den viden til!)

I dette modul får du også 12 af mine ret geniale serveringsforslag til syltetøj og marmelade (og det er ikke bare “på brød”)

Modul #3:

Syltede grøntsager - helt ufattelig nemt og lækkert (ps: aldrig mere en slatten købe- agurkesalat).

Det handler om råsyltning af grøntsager og om relish/pickles (fordi det er ustyrlig lækkert og fordi en af mine opskrifter er så gode, at den er med i en engelsk kogebog).

Du lærer bl.a.:

✅ Hacket til din syltelage, du aldrig glemmer.

✅ Min metode til at lave syltelage uden opskrifter.

✅ Hvordan du får de sprødeste grøntsager.

✅ Hvad det vil sige at “smage til” og hvordan du gør.

✅ Svar på spørgsmålet “kan jeg genbruge min syltelage?”.

✅ Bonus: ikke før udgivet opskrift på rødbede- og gulerodsrelish.

Ja tak, lær mig at sylte!

Modul #4: Saft & lemonade - retro og nostalgi for alle pengene.

Hjemmelavet saft og lemonade er en crowd-pleaser uden lige. Total undervurderet og heldigvis ret nemt at lave.

Du lærer:

✅ Forskellige metoder til at sylte saft.

✅ Vigtige detaljer for at lykkes.

✅ Brugbar viden om valg af flasker.

✅ Gode fif til at undgår gæring eller mug.

✅ Hvilket udstyr du skal bruge til at lave saft.

✅ Opskriften på citron cocktail.

✅ Opskriften på jordbær lemonade.

Jeg er stensikker på, at du bliver VILD med at lave din egen saft og lemonade.

"Selvom jeg har syltet meget forskelligt frugt og grønt med jævne mellemrum hele mit voksenliv, blev jeg alligevel meget klogere på Syltekursus for begyndere. Helenas syltekursus er med til at holde mig på sporet - så nu er jeg bare endnu mere klar til syltning", Birgitte Jørgensen

Modul #5: Syltning i hverdagen - året rundt. Ja, det er bæredygtighed på mikro niveau.

Du lærer at:

✅ Sylte gængse råvarer, som tit er til overs i køkkenet

✅ Tænke i nye baner så du får det spist (intet madspild tak)

✅ Se nærmere på genbrugsglas og låg - til fordel for alle!

✅ Fjerne gamle etiketter fra genbrugsglas - effektivt!

✅ Hvordan du får syltning ind i hverdagen

✅ Hvordan du pimper hverdagsretter, take-away og convenience mad.

Ja tak, lær mig at sylte!

Hej, her er jeg, Helena!

Jeg er sylteekspert og elsker at give det videre. For mig er syltning en kreativ hobby og en lidenskab. Bare ét enkelt lille glas gør en kæmpe forskel for mig, når jeg sylter og nyder, og for andre når jeg deler.

Syltning giver mig ro, fordybelse, kreativitet, velsmag, kontakt med naturen, glæde ved råvare, fællesskab og stolthed ved at mindske madspild.

Mit sylteunivers er siden 2013 blevet en uundværlig del af min hverdag. Det var en tilfældighed, og en stor sorg, som gjorde, at jeg gik i gang. Men i dag er sorgen vendt til en uendelig glæde og nu er det helt med vilje, at jeg skriver bøger, underviser, holder foredrag og workshops om syltning.

Syltning er et tidløst madhåndværk, som jeg kan se, at verden har brug for. Og jeg er stolt af min del i at genoplive håndværket, så rigtig mange får glæde af det og bruger det til at skabe positive forandringer i deres liv.

… og ja, jeg er måske bedst kendt som Syltedronningen (jeg vil gerne lige pointere, at det er et navn, jeg har fået af andre, ikke selv fundet på).....

...Jeg er forfatter til to bøger, som er udgivet på forlaget Koustrup & Co., og en tredje er på vej. Jeg har undervist flere tusinde kursister, festival deltagere, skoleelever og voksne og syltet i mange, spændende sammenhænge bl.a. som:

  • Fast kok i TV2 Go’ Morgen Danmark
  • Workshop værtinde for Copenhagen Cooking, FOOD festival, Madens Folkemøde, Haveselskabet, Sakskøbing Frugtfestival m.fl.
  • Deltager i Smagen af Danmark DR TV
  • Gæstekok i TV2 Lorry
  • Klummeskribent i 3 år for Sjællandske Nyheder
  • Gæstekok i TV2 Frihuset

Når du om lidt tilmelder dig syltekurset får du øjeblikkeligt adgang til

✅ 3+ timer lige-til-at-gå-til videobibliotek, der får dig fra svært👉nemt med syltning

✅ Let-forståeligt og nøje udvalgt indhold til der hvor du er

✅ Ekspert-udviklet opskrifter

✅ Populære, og tryk-testede favorit opskrifter

✅ Konkrete tips & gode råd fra mere end 10 års professionel erfaring med syltning

✅ Sylte teknikker som gør dig til sylte-ninja  

✅ Tjeklister til hvert modul - gør det nemt at planlægge og fejre din nye viden

✅ Serveringsforslag, forståelse og værktøjer, som giver frihed til din syltning

Din investering i at lære kunsten - og håndværket - at sylte frugt, grønt og saft alle fire sæsoner er

799,-

Og bare rolig - du har adgang til hele kurset de næste 3 år, så du har ikke travlt.

"Syltedronningen er super inspirerende og rigtig god til at undervise og fortælle så alle kan følge med. Kurset er spot on til begyndere, men der er også mange guldkorn til let øvede som mig selv", Jannie Kofoed

Ja tak, lær mig at sylte! 🙏

FAQ

Q: Jeg er i tvivl om mit niveau passer til kurset, kan du sige mere om niveauerne?

A: Kurset er for alle, som er: 

- nybegyndere (der aldrig har syltet en eneste agurk før)

- begyndere (på newbie stadiet og måske har syltet en håndfuld gange eller to)

- let øvede, som har syltet i noget tid men føler, at de ikke rigtig har fat i det grundlæggende og mest følger en opskrift.

Q: Jeg vil gerne give kurset i gave 🎁, hvad gør jeg?

A: Du har 2 muligheder!

Når du køber kurset, kan du ved "kassen", lige under "billing address" vælge muligheden "Purchasing for someone else?". Når du vælger den mulighed, kan du købe op til 5 gaver.

Alternativt kan du, når du har købt kurset, sende en mail til Helena på helena@syltedronningen.dk med navnet på modtageren. Så returnerer jeg med en flot gave PDF A4 side, som du nemt kan printe ud til din modtager.